8.8.13

Μιχελογιαννάκης κατά Τατσόπουλου για τα περί συνεργασίας με τη Ν.Δ. ...

Δεν πρόλαβε να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και άνοιξε τα πρώτα μέτωπα. Ο λόγος για τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη ο οποίος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιτίθεται κατά του Πέτρου Τατσόπουλου. Αφορμή η ...
δήλωση του βουλευτή του κόμματος της Κουμουνδούρου ότι «στην ανάγκη να δημιουργηθεί βιώσιμη κυβέρνηση για το συμφέρον του λαού μπορεί να συνεργαστούμε ακόμη και με τη Νέα Δημοκρατία».
Απαντώντας ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «πάντοτε συμπαθούσα τον ξεχωριστό, αιρετικό, καλοπροαίρετα τυχοδιωκτικό, δονκιχωτικό και αντισυστιμικό λόγο του. Τον σέβομαι απόλυτα, όμως μου έκανε εντύπωση η δήλωσή του».
«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κοινός γεωμετρικός τόπος για συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία. Με ξεχωριστά άτομα, έστω και με συντηρητικές αντιλήψεις, που θα μπορέσουν να προσφέρουν σε επίπεδο τεχνογνωσίας και που θα συμφωνούν απόλυτα στην πολιτική της ανατροπής σαφώς και μπορεί να υπάρξει σύγκλυση. Όμως σε καμία περίπτωση η συνεργασία σε επίπεδο κομμάτων» συνεχίζει και καταλήγει:
«Πράγματι, σύντροφε Τατσόπουλε, χρειάζονται συνεργασίες, αλλά σε καμιά περίπτωση με αυτούς που κατάλυσαν τη δημοκρατία και διέλυσαν την Ελληνική κοινωνία»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: