8.8.13

Πρόωρες εκλογές βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ...


Η κυβέρνηση εξαντλεί τις αντοχές της και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα από το Σεπτέμβριο, καθώς θεωρεί πολύ πιθανή την προσφυγή στις κάλπες, όπως εκτιμήθηκε στη σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με...
στενούς συνεργάτες του στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου την Πέμπτη.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά το Δεκαπενταύγουστο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής από τις 31 Αυγούστου έως την 1 Σεπτεμβρίου, ώστε να συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις, θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και η ευρωπαϊκή πολιτική του κόμματος.

Κατά τη σύσκεψη της Πέμπτης - σύμφωνα με πληροφορίες - συζητήθηκαν αναλυτικά οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, η κοινωνική κατάσταση από τις επιπτώσεις του εφαρμοζόμενου προγράμματος, ενώ έγινε ειδική αναφορά στις εξελίξεις στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, με έμφαση στην πώληση του «902».

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για τις προετοιμασίες του κόμματος ενόψει της επίσκεψης κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον ίδιο, στη ΔΕΘ, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, εξέφρασε ικανοποίηση για τα θετικά μηνύματα που λαμβάνουν κομματικά στελέχη και ο ίδιος για την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριο.

Newsroom Enet 

Δεν υπάρχουν σχόλια: