14.8.13

Εντυπωσιακή επίθεση Παπαχελά στον Μηταράκη: Θυμίζει τον Μαυρογιαλούρο ...



Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, λόγω της σαφήνειας της, είναι η επίθεση που εξαπολύει σήμερα κατά του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη ο διευθυντής της Καθημερινής Αλέξης Παπαχελάς μέσα από...
τη στήλη του στην εφημερίδα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μιλώντας για κατάλληλους ανθρώπους, πρέπει δυστυχώς να αναφερθούμε στην περίπτωση του υφυπουργού ο οποίος έχει την ευθύνη για τις ξένες επενδύσεις. Είναι κρίμα όλη η προσπάθεια του ίδιου του κ. Σαμαρά, αλλά και της χώρας, να αδικείται από την...



...ελαφρότητα και τη σαχλή επικοινωνιακή προσέγγιση του εν λόγω πολιτικού ανδρός. Οσοι «παροικούν την Ιερουσαλήμ» αναρωτιούνται ποιος ο λόγος να βλέπουν να παίζεται μια κωμωδία που θυμίζει παλιά ελληνική ταινία με τον «Μαυρογιαλούρο» να ψάχνει επενδυτές ή δήθεν να προωθεί εξαγωγές με τον παλαιοκομματικότερο δυνατό τρόπο.

Ο ίδιος ο Νότης Μηταράκης απάντησε μέσω του Twitter, αν και ο Αλέξης Παπαχελάς δεν τον ανέφερε ονομαστικά στο άρθρο του:

Η αλήθεια είναι πάντως ότι είναι δύσκολο για τον απλό πολίτη να πάρει θέση στη σύγκρουση δημοσιογράφου-πολιτικού, καθώς η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Παπαχελάς δεν περιγράφει κάποια συγκεκριμένο περιστατικό αλλά μεταφέρει απλώς το κλίμα που εισπράττει από τους συνομιλητές του, οι οποίοι επίσης είναι άγνωστοι στο κοινό.

Το μόνο βέβαιο είναι πάντως ότι πρόκειται για μια από τις ευθείες επιθέσεις δημοσιογράφου κατά υφυπουργού που έχω διαβάσει ποτέ τα τελευταία χρόνια και μάλιστα μια μέρα που το ημερολόγιο γράφει «14 Αυγούστου».

parapolitiki.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: