5.8.13

Π. Καψής: Μέσα σε δύο βδομάδες θα εκπέμψουμε πρόγραμμα στη ΔΤ (ΒΙΝΤΕΟ)...

«Μέσα σε δύο εβδομάδες θα εκπέμπει πρόγραμμα και ενημερωτικές εκπομπές ο ενδιάμεσος φορέας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής, για τη Νέα Δημόσια Τηλεόραση.

«Θα ...
ξεκινήσουμε τις προσλήψεις από τις μάχιμες θέσεις, προκειμένου να βγάλουμε σύντομα ενημερωτικές εκπομπές. Οι προσλήψεις θα γίνουν με τη μοριοδότηση, ουσιαστικά πριμοδοτούνται οι παλιοί εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. Βέβαια σε κάποιες θέσεις μπορεί να γίνει απευθείας επιλογή, όπως στο champions league, που χρειάζονται κάποιοι συγκεκριμένοι τεχνικοί», δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός στο MEGA.

«Έκλεισε ο πρώτος κύκλος για τις πρώτες 600 θέσεις. Έχουν γίνει περισσότερες από 8.000 αιτήσεις. Είναι πάνω από 1000 αιτήσεις από την πρώην ΕΡΤ. Όμως θα φτάσουν τις 2.000, καθώς υπήρξε συμφωνία και με τους τεχνικούς», σημείωσε.

«Όταν θα ανοίξει η Αγία Παρασκευή, εκεί θα πάνε οι 2.000 εργαζόμενοι που έχει συμφωνηθεί. Περιμένουμε από τους εργαζόμενους στην παλια ΕΡΤ να πάρουν τις αποφάσεις τους και να σταματήσουν την κατάληψη», πρόσθεσε...

Klik VIDEO


crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: