15.8.13

Με απρόοπτο για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου....

Με ένα μικρό απρόοπτο «σημαδεύτηκε» ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στη Λευκάδα, όπου παρέστη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μία γυναίκα επιχείρησε να προσεγγίσει τον κ.Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να του παραδώσει ένα...
ιδιόχειρο σημείωμα, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν άμεσα οι άνδρες της φρουράς του προέδρου και να την απομακρύνουν από το σημείο, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία του πρακτορείου EUROKINISSI.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Παπούλιας ευχήθηκε από τη Λευκάδα η μεγάλη μέρα της γιορτής της Παναγίας, να γίνει και η αφετηρία της απαλλαγής του ελληνικού λαού από τα βάρη του.

Αμέσως μετά το τέλος της θείας λειτουργίας την οποία παρακολούθησε στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νυδρί της Λευκάδας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε: «Χρόνια πολλά σε όλους, σε όλους μας. Είναι μια μεγάλη ημέρα, μια μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία. Ελπίζω και εύχομαι, να είναι και η αφετηρία της απαλλαγής του ελληνικού λαού από τα βάρη, που δυστυχώς για αρκετό χρόνο βαστάζει».

Τον κ. Παπούλια υποδέχτηκαν στον Νυδρί ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας και ο δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Αραβανής, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές και έψαλλε τον Εθνικό Υμνο. Παρόντες επίσης ήταν, ο βουλευτής Λευκάδας Θόδωρος Σολδάτος, ο δήμαρχος Μεγανησίου Στάθης Ζαβιτσάνος, τοπικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου...
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: