30.8.13

Βίκυ Σταμάτη: Είμαι μαχητής του φωτός...



Η Βίκυ Σταμάτη στην απολογία της επέμεινε ότι είναι αθώα και οδηγείται ενώπιον του δικαστηρίου «με τις δυο ιερές ιδιότητες, της μάνας και της συζύγου». Υποστήριξε, άλλωστε, ως προς το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ότι ...
«όλα τα είχα αφήσει στον σύζυγό μου», «τα εισοδήματά μου ήταν μηδενικά».

«Το παιδί μου τιμωρείται για το επίθετό του», είπε αναφερόμενη στον επτάχρονο γιο της. Με χαμηλή φωνή, αναστεναγμούς και πολλές παύσεις στον λόγο της, η σύζυγος Τσοχατζοπουλου μίλησε για τον «διασυρμό», τη «διαπόμπευση», την «ψυχική βλάβη» που έχει υποστεί κάθε δικός της άνθρωπος.

«Εχω αναρωτηθεί την περίοδο του εγκλεισμού, 17 μήνες, "Γιατί εγώ; ", ή μάλλον "Γιατί και εγώ;". Ολα όσα μου καταμαρτυρούν, είναι αυτά που επικαλέστηκε ο Τύπος, αβάσιμα, συκοφαντικά, χωρίς κανένα στοιχείο».

Και πρόσθεσε η Βίκυ Σταμάτη: «Θα ρωτήσω: ποια η σύγκριση εμού και των άλλων συγκατηγορουμενων μου; Ολοι έχουν τις δραστηριότητές τους. Εγώ δεν έχω καμία. Δεν τους γνωρίζω καν, ακόμη και με στενούς συγγενείς του άνδρα μου δεν υπήρχε σχέση. Γιατί αυτή η ταύτιση;».

Η απολογία της Βίκυς Σταμάτη διενεργείται σε κλίμα έντασης, καθώς ο συνήγορος της Αλέξης Κουγιας διαμαρτύρεται για διακριτική μεταχείριση της κατηγορούμενης.

«Να υπάρχει ανθρωπιά επιτέλους», είπε ο κ. Κουγιας, φωνάζοντας (ύστερα από ερώτηση της εισαγγελικής έδρας περί πολυτελούς ζωης) ότι δεν μπορεί να καταμαρτυρείται στην εντολέα του ότι αγόρασε παπούτσια.

«Γιατί δεν την αφήνετε να μιλήσει, εμένα μου αρέσει ο τρόπος που απολογείται», παρενέβη ο πρόεδρος.

Η Βίκυ Σταμάτη υποστήριξε ότι «προσωπικά δεν άνοιξα κανέναν λογαριασμό, πέραν αυτού της μισθοδοσίας μου», ενώ σε σχέση με την επίμαχη εταιρεία Nobilis (που βρίσκεται πίσω από το ακίνητο της Διονυσιου Αρεοπαγιτου), ισχυρίστηκε ότι έμαθε για αυτήν μέσα από τους λογαριασμούς του σπιτιου

  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: