25.8.13

Ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός παρακολουθεί το χρέος να εκτινάσσεται...


Δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη, Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για τη νέα αύξηση του δημόσιου χρέους και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης:

Καθώς οι δηλώσεις των γερμανών αξιωματούχων έκοψαν ...
τον βήχα στον έλληνα υπουργό Οικονομικών σχετικά με το ενδεχόμενο ενός νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους, δηλώνει και αυτός σήμερα, παρά τα όσα προ ολίγων εβδομάδων διέδιδε, πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Άφωνοι και αποσβολωμένοι, τόσο ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός, όσο και ο ίδιος, παρακολουθούν το χρέος να εκτινάσσεται αναμένοντας το νέο μνημόνιο, το οποίο, όπως και τα προηγούμενα, θα έχει γραφτεί από τους πιστωτές στο Βερολίνο.



Η σημερινή κυβέρνηση στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης, δεν έχει το δικαίωμα να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο και να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο και νέα μέτρα.

Οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι, οι συμπολίτες μας που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, οι εργαζόμενοι στην υγεία και την αυτοδιοίκηση, οι καθηγητές στα σχολεία δεν θα επιτρέψουν να τους διαλύσουν κι άλλο τη ζωή. Θα επιστρέψουν τα τελεσίγραφα στους συντάκτες τους, γιατί δεν αξίζει στην πατρίδα μας μια τέτοια κυβέρνηση σαν τη σημερινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: