13.8.13

Σταυρίδης: Ακολουθούν ΟΛΠ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΥΑΘ...



Αλλες τρεις επιχειρήσεις παίρνουν άμεσα το δρόμο της ιδιωτικοποίησης όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, μία μέρα μετά την πώληση του 33%του ΟΠΑΠ ενώ...
σχολιάζοντας τα περί ξεπουλήματος του Οργανισμού επανέλαβε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις ισοδυναμούν με επενδύσεις και θέσεις εργασίας.

Στέλιος Σταυρίδης Στέλιος Σταυρίδης
Μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου είπε ότι μέχρι το Σεπτέμβριο θα εκδοθεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία τους πρώτους μήνες του 2014. Απαντώντας στα περί ιδιωτικοποίησης του νερού αναφορικά με την αποκρατικοποίηση της ΕΥΑΘ, ο Στέλιος Σταυρίδης είπε ότι ιδιωτικοποιούνται οι υπηρεσίες είσπραξης- τιμολόγησης και συντήρησης του δικτύου ενώ εκτίμησε ότι και αυτή η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές της επόμενης χρονιάς. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου τέλος εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ εξάλλου ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς ικανοποιητική τη συμφωνία πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ λέγοντας ότι "πουλήθηκε 18,6 φορές τα κέρδη του, προεισπράττονται κέρδη 20 ετών ενώ θα καταβληθεί στο δημόσιο και το 30% από το μεικτό κέρδος".

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: