28.8.13

Σοκ στον Προαστιακό: Μηχανοδηγός άφησε την ανήλικη κόρη του να οδηγήσει το τρένο! ...


Η «ελληνική πραγματικότητα», φαίνεται πως ζει και βασιλεύει ακόμη. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να εμπέδωσαν οι επιβαίνοντες σε συρμό του Προαστιακού στη Λάρισα, όταν ο οδηγός παρέδωσε ανενόχλητος το «τιμόνι» στην ανήλικη κόρη του, ενώ ο ελεγκτής έκανε...
παρατηρήσεις στους επιβάτες που διαμαρτυρήθηκαν.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία», επιβάτες του συρμού του Προαστιακού κατήγγειλαν πως ο Μηχανοδηγός του ΟΣΕ έδωσε το ελεύθερο στην κόρη του να οδηγήσει τον συρμό, με το τρένο μάλιστα να είναι γεμάτο επιβάτες.

Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα, πως στο τρένο της Κυριακής των 06:27 από τους Νέους Πόρους στη Λάρισα το οποίο ήταν γεμάτος επιβάτες, ο οδηγός του συρμού παραχώρησε τη θέση του στην ανήλικη κόρη του, η οποία οδήγησε τον συρμό μετά τον σιδηροδρομικό σταθμό της Ραψάνης.

Μάλιστα όταν οι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν στον ελεγκτή, εκείνος τους έδωσε αποστομωτική απάντησης, καθώς τους είπε: «Αφού την επιτηρεί. Δεν τον βλέπετε που είναι δίπλα της;».

Ηδη για το εν λόγω ζήτημα έχουν γίνει έγγραφες καταγγελίες επιβατών και αναμένεται να γίνει διερεύνηση του συμβάντος, αναφέρει η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: