18.8.13

Mε ηλίαση , ο Αλέξης ...


Τον πείραξε, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο - του ΠΑΣΟΚ - λένε οι κακεντρεχείς... 

Το κείμενο είναι από το matrix24.gr:

Εχθές, μόνος εγώ, σας είχα ενημερώσει ότι δεν ...
ισχύει η πληροφορία ότι ο Τσίπρας είναι στην Κέρκυρα. Δεν σας αποκάλυψα που ακριβώς παραθερίζει σεβόμενος την επιθυμία του για το «ινκόγκνιτο». Σας είπα απλώς ότι βρίσκεται σε παρακείμενο της Κερκύρας νησί.
 
Σήμερα -επειδή φεύγει για σαββατοκύριακο στο χωριό του, το Αθαμάνιο Άρτας, στα θρυλικά Τζουμέρκα- μπορώ να σας πω ότι είναι στους Αντίπαξους.

Επίσης μπορώ να σας πω ότι οι διακοπές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν τόσο «ινκόγκνιτο» που τα δύο φιλικά ζευγάρια με τα τέσσερα μικρά τους παιδιά, από δύο η κάθε οικογένεια, δεν έβγαιναν ούτε για φαγητό° μαγείρευαν στο σπίτι, ενώ τα παιδιά κολυμπούσαν στην πισίνα που διέθετε το σπίτι το οποίο είχαν ενοικιάσει.

Δυστυχώς ο Αλέξης είχε μια μικρή ατυχία. Ευρισκόμενος για αρκετή ώρα, ασκεπής, σε βάρκα, με την οποίαν έκαναν τον (πράγματι πανέμορφο) γύρο των Αντίπαξων και των Παξών, έπαθε μια ελαφριάς μορφής ηλίαση.

Ευτυχώς όλα είναι καλά. Ακόμη κι αν έχουν μείνει κάποιες μικρές παρενέργειες από την ηλίαση, είναι σίγουρο ότι στον καθαρό αέρα και τη δροσιά των ελάτων των Τζουμέρκων θα γίνει …περδίκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: