15.8.13

N. Ξυδάκης: «Δεν θα καλύψουμε κανέναν»...



 Τι αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νεαρού...
«Οσοι είναι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν", αναφέρει μεταξυ άλλων, ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ, Νίκος Ξυδάκης, με αφορμή τον τραγικό θανατο του 19χρονου.
Στη Λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη, στο Περιστέρι, φίλοι του άτυχου 19χρονου και περαστικοί αφήνουν...
λουλούδια και κεράκια, ενώ απαρηγόρητη η οικογένειά του προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια αλλά και τον τρόπο που χάθηκε το παιδί τους, για ένα εισιτήριο του τρόλεϊ.

Η δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου η οικογένεια διατηρεί επιφυλάξεις για το τι έγινε, ποιος άνοιξε την πόρτα και πως έπεσε έξω από το τρόλεϊ ο νεαρός.


Μιλώντας στο MEGA, ο   Νίκος Ξυδάκης, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στο τρόλεϊ να μιλήσουν, «όσοι είναι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν, αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν, δεν είμαστε εδώ για να καλύψουμε κανέναν».

«Ως εργαζόμενοι έχουμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας για τους εθελοντές ελεγκτές», τόνισε, προσθέτοντας πως ύστερα από ένα τέτοιο τραγικό γεγονός πρέπει «να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.

Να εξετάσουμε τις αιτίες, να αποδοθούν ευθύνες αν υπάρχουν, από τη δικαιοσύνη», είπε και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Συγκοινωνιών Νίκος Σταθόπουλος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 19χρονου και απευθύνοντας έκκληση για ψυχραιμία σε όλους.


Την ίδια ώρα, εκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν στην αστυνομία όσα διαδραματίστηκαν στο μοιραίο τρόλεϊ, απευθύνει η οικογένεια του 19χρονου, η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το παλικάρι της.
Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 19χρονου. «Εάν υπάρχει κάποιος μάρτυρας πρέπει να πει τι έγινε μέσα στο τρόλεϊ, ας προσέλθει να μάθουμε κι εμείς την αλήθεια. Κανείς δεν το πιστεύει. Τι να πιστέψουμε; Ότι στα καλά καθούμενα για 1 ευρώ αφαιρείται μια ζωή; Ποιος μπορεί να το πιστέψει αυτό;» λέει.


Σοκαρισμένοι επίσης είναι οι γνωστοί και οι φίλοι του 19χρονου Θανάση, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης.

Μιλώντας με γείτονες του 19χρονου, όλοι ανέφεραν ότι ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, πάντα ευγενικό που ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για το παραμικρό.
Ο Θανάσης σπούδαζε σε τεχνικό λύκειο και έκανε όνειρα για τη ζωή που δυστυχώς έληξε τόσο άδοξα.

 
Δειτε φωτογραφία του άτυχου 19χρονου, από το star.gr :

Δεν υπάρχουν σχόλια: