27.8.13

Oργή Μεϊμάρογλου κατά Αβραμόπουλου...



Δεν έκρυψε την οργή του ο εκδότης του ηλεκτρονικού περιοδικού «Μεταρρύθμιση», Γιάννης Μεϊμάρογλου, για το πρωτοφανές διάβημα του Δημήτρη Αβραμόπουλου να... καταθέσει μήνυση στο περιοδικό επειδή δημοσίευσε ένα επώνυμο άρθρο!


Ο ...
λόγος για την μήνυση που κατέθεσε ο υπουργός Άμυνας εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ, επειδή ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, σε άρθρο του, στηλίτευε πολιτικούς «τύπου Αβραμόπουλου» και κατηγορούσε τον υπουργό ότι «το μόνο που τον νοιάζει είναι τα φρου-φρου κι αρώματα».
Σε κάθε περίπτωση, το άρθρο ήταν επώνυμο και η απόφαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου να καταθέσει μήνυση και κατά της «Μεταρρύθμισης» εξόργισε τον Γιάννη Μεϊμάρογλου.
Εξ ου και, σε απαντητικό άρθρο του, με τίτλο «Η Μεταρρύθμιση δεν λογοκρίνει και δεν λογοκρίνεται, κ. Αβραμόπουλε», ο εκδότης του περιοδικού διαμηνύει στον υπουργό Άμυνας πως «το δικαίωμά μας στην ελεύθερη έκφραση δεν το τσαλακώσαμε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές και δεν σκεφτόμαστε βέβαια να το κάνουμε ούτε τώρα». Παράλληλα, αφήνει και αιχμές κατά του υπουργού, επειδή ο τελευταίος είχε καταθέσει στη Βουλή τροπολογία με την οποία θα είχε το προνόμιο να χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. «Είναι πράγματι εντυπωσιακό που η τιμή και η υπόληψη του κ. υπουργού δεν εθίγησαν από το ότι υποχρεώθηκε – λόγω της κατακραυγής που ξεσηκώθηκε προφανώς – να αποσύρει τη διάταξη που επιχείρησησε να περάσει στο επώδυνο για τους πολίτες πολυνομοσχέδιο, περί χρησιμοποίησης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τον ίδιο, πράξη στην οποία αναφέρεται και το άρθρο του Ανδρέα Παπαδόπουλου!», τονίζει ο Γιάννης Μεϊμάρογλου.


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: