28.8.13

Κόντρα Παναγούλη - Γεωργιάδη μέσω social media...

Άγρια κόντρα του υπουργού Υγείας, Άδ. Γεωργιάδη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Παναγούλη, το πρωί, μέσω δικτύων κοινωνικής δικτύωσης και τηλεόρασης. Αφορμή, το...
σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του υπουργού περί «βερίκοκου», για τους εργαζόμενους της Πολυκλινικής.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε καρνάβαλο και γελωτοποιό. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαϊτειο Νοσοκομείο (Δαφνί), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ζουρλομανδύα» ανέφερε σε σχόλιό του στο facebook, ο κ. Παναγούλης.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι στη θέση του Αλέξη Τσίπρα θα διέγραφε τον Στ. Παναγούλη, τον οποίο κατηγόρησε πως «προσέβαλε χιλιάδες ανθρώπους για να πουλήσει εξυπνάδα».

Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι είπε «αυτά που λέει ο κόσμος» και χαρακτήρισε «κατάπτυστη τη δήλωση Γεωργιάδη». Περί της διαγραφής του, ο κ. Παναγούλης απάντησε: «Ας βάλουμε επικεφαλής στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Γεωργιάδη, για να με διαγράψει».
Στον λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης ανήρτησε το σχόλιο του κ. Παναγούλη, σχολιάζοντας: "Χωρίς λόγια, όπως στις γελοιογραφίες".



Δεν υπάρχουν σχόλια: