23.8.13

Σε θέση μάχης για το νέο δελτίο ειδήσεων του STAR...


Εβδομάδα επιστροφής από τις διακοπές αυτή που ολοκληρώνεται αύριο για τα στελέχη και τους δημοσιογράφους του STAR, ενώ από τις αρχές της επόμενης ξεκινούν οι ...
συσκέψεις για την προετοιμασία του νέου δελτίου ειδήσεων. Ήδη από τα μέσα της εβδομάδας η κεντρική παρουσιάστρια, Μάρα Ζαχαρέα επέστρεψε στην εργασία της από τις διακοπές και, αμέσως ξεκίνησε την «προθέρμανση» με μίνι συσκέψεις, τόσο με τα στελέχη της διοίκησης όσο και των ειδήσεων, για τον σχεδιασμό του νέου ενημερωτικού δελτίου.

Το δυναμικό του καναλιού που θα αναλάβει να υλοποιήσει το μεγάλο στοίχημα βρίσκεται επί ποδός και στις προτεραιότητές του, εκτός από τα τεχνικά θέματα, δηλαδή, στούντιο, σκηνικά, τρέιλερ, είναι ο σχεδιασμός για την δομή του νέου δελτίου, αλλά και των λεπτομερειών που θα το διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Θυμίζουμε ότι οι βασικοί σχολιαστές που θα πλαισιώνουν κάθε βράδυ τη Μάρα Ζαχαρέα στα «παράθυρα» του STAR είναι, ο Σταύρος Λυγερός, ο Γιώργος Κουβαράς και η Κάτια Μακρή. Ωστόσο, το δυνατό χαρτί του καναλιού που θα έχει και ρόλο σχολιαστή είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος – σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, εκτός από την παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής, θα εμφανίζεται και δυο με τρεις φορές την εβδομάδα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων από το γραφείο του στην «Real News» σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: