23.8.13

Κλέβει την ΝΟVA και ζητάει και τα ρέστα ο ΣΚΑΙ! ...



parapolitika.gr


Απίστευτα πράγματα από το συγκρότημα του Φαλήρου
Μεταδίδει τα στιγμιότυπα της SuperLeague, χωρίς άδεια και ζητάει και τα ρέστα ! Ο Σκάι μια βδομάδα μετά την...
παραβίαση της απόφασης του Πρωτοδικείου για τα στιγμιότυπα της SuperLeague , εξαπέλυσε επίθεση εναντίον τη Nova από την οποία κλέβει πλάνα. Η ιδιοκτησία του σταθμού από το ειδήσεων του ραδιοφώνου του Σκάι, ξεκίνησε επίθεση εναντίον της nova, ισχυριζόμενη πως η διαφήμισή της με την προσφορά των 19,90 ευρώ το μηνα στα κάναλια novasports παραπλανά το κοινό.

Η επίθεση συνέπεσε με την την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League και την κλοπή των στιγμιότυπων για να επιτεθεί στη Nova ακολουθώντας έτσι τη γνωστή τακτική του «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» .

Η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του Σκάι ειναι «πλήρως αντιφατική όταν ως ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ καταγγέλλει την διαφημιστική καμπάνια των Novasports ως παραπλανητική ενώ από την άλλη πλευρά ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προωθεί (μέσω του επίσημης ιστοσελίδας του Παναθηναϊκού) την ειδική προσφορά των καναλιών Novasports για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με προϋπόθεση την εγγραφή τους στην υπηρεσία Nova 3Play.

Κι ενώ ο ραδιοτηλεοπτικός Σκάι εμφανίζεται λάβρος εναντίον της διαφήμισης των Novasports , δεν επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία στην περίπτωση του ΟΤΕ TV που χρησιμοποιεί την ίδια νόμιμη και συνήθη διαφημιστική μεθοδολογία της τιμολόγησης βάσει προϋποθέσεων. Βέβαια, ως γνωστόν, ο Σκάι έχει αναλάβει όλες τις παραγωγές του OTE TV οπότε… σ’ αυτή την περίπτωση μάλλον ξεχνάμε την υποτιθέμενη παραπλάνηση των καταναλωτών.


Αλλά η ουσία είναι στην κλοπή των στιγμιοτύπων. Σύμφωνα με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε στις αρχές του 2013, ο ΣΚΑΪ απαγορεύεται να μεταδίδει στιγμιότυπα από τους αγώνες της Superleague χωρίς προηγούμενη συμφωνία με τη Nova(παρά μόνο στιγμιότυπα περιορισμένου αριθμού ομάδων και μέγιστης διάρκειας 90 δευτερολέπτων, πάντα με την προϋπόθεση συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών). Με την έναρξη του Πρωταθλήματος, ο σταθμός έδειξε για άλλη μια φορά να μη σέβεται την ελληνική Δικαιοσύνη και παραβιάζοντας τη δικαστική απόφαση μετέδωσε πλάνα που έκλεψε από τη Nova για χρήση από την εκπομπή της Κυριακής 18/8/2013, «Σκάι Goal».

Δεν υπάρχουν σχόλια: