24.10.13

Από το Φάληρο στους "16"!...

Η παρουσία του Ολυμπιακού (και) στο χθεσινό ματς με την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα υπεροπλίζει με αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας ότι η...
πρόκριση στους «16» αποτελεί τον πλέον εφικτό στόχο.

Το διπλό στην Άντερλεχτ (0-3) και ο βαθμός της ισοπαλίας στο χθεσινό ματς του «Ντα Λουζ» έχουν δώσει στους πρωταθλητές Ελλάδας όχι μόνο τέσσερις βαθμούς αλλά και το δικαίωμα να κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση.

Κι αυτό διότι, στις 5/11 υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τους «αετούς της Λισσαβώνας», όπου με πιθανή νίκη τους αφήνει τρίτους και στη συνέχεια πηγαίνει στο Παρίσι για να αντιμετωπίσει την παρέα του Ιμπραχίμοβιτς στην πιο δύσκολη αποστολή του.

Το πρόγραμμα κλείνει με ένα ακόμη εντός, κόντρα στην Άντερλεχτ.

Έτσι, καταλαβαίνετε ότι έχοντας τελειώσει τον πρώτο γύρο των ομίλων του Champions League με τέσσερις βαθμούς ο Ολυμπιακός θα εκκινήσει από την … pole position το δεύτερο γύρο, έχοντας τις τύχες του στην έδρα του – εκτός από το χέρι του (όπως προείπαμε).

Φυσικά, στην ομάδα υπάρχει και η πικρή γεύση ότι το γκολ της ισοφάρισης προήλθε από ένα κόρνερ που ουσιαστικά υπήρξε... ποτέ!

Μάλιστα στο 58' οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την τεράστια ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, με τον Φουστέρ, όμως να βλέπει το πλασέ του να κολλάει στο χορτάρι λόγω της βροχής και να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν στέκονται εκεί. Επιστρέφουν στην Ελλάδα για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στις εγχώριες υποχρεώσεις τους κόντρα στον ΟΦΗ (27/10, 19:30, ζωντανή γραπτή περιγραφή από το woop.gr).

Μετά έχει το ματς-ρεβάνς με τον Φωκικό (30/10, 20:30), στις 2/11 έρχεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά θα πρέπει να... θυμίσει στην Μπενφίκα ότι κάτι της χρωστάει!...
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: