3.10.13

Σε γειτονικά κελιά με τη 17 Νοέμβρη και τον Τσοχατζόπουλο ο Μιχαλολιάκος και ο Λαγός...

"Τρόφιμοι" της γυναικείας πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού είναι εδώ και λίγες ώρες ο Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός, οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες που έδωσαν στους δυο ανακριτές Χρ. Γεωργουλέα και Χ. Παπακώστα που διενεργούν την ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι...
και οι δυο οδηγήθηκαν σε κελιά των φυλακών που ανακατασκευάστηκαν με διαδικασίες "εξπρές".

Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής και ο βουλευτής της Γιάννης Λαγός θα προαυλίζονται μόνοι τους, χωρίς να μπορούν δηλαδή να έρθουν σε επαφή με τους άλλους «επώνυμους» της γυναικείας πτέρυγας.

Ανάμεσά τους βρίσκονται οι πρώην υπουργοί Άκης Τσοχατζόπουλος και Ντίνος Μιχαηλίδης (πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου) που κρατούνται για την υπόθεση του μαύρου πολιτικού χρήματος από μίζες για την υπογραφή εξοπλιστικών.

Επίσης στην ίδια πτέρυγα, δηλαδή τη γυναίκεια, εκτίουν τις βαριές ποινές πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς καθείρξεις για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη.

Ανάμεσα τους ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο Βασίλης Τζωρτζάτος, ο Χρ. Ξηρός και άλλοι.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου, υψίστης ασφαλείας οδηγείται ο Γιώργος Πατέλης, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος και ο Γ. Ρουπακιάς, ο οποίος κατά δήλωσή του, δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: