10.10.13

Ναζιστής ειδικός φρουρός ξυλοφόρτωνε την 22χρονη ερωμένη του...



Ένας 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για βάναυση κακοποίηση 22χρονης, για φοροδιαφυγή και άλλα αδικήματα, ενώ...
εκτός των άλλων, βρέθηκε στην κατοχή του και ένα ξιφίδιο με τη ναζιστική σβάστικα.

Η διερεύνηση της υπόθεσης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων άρχισε μετά από καταγγελία 22χρονης, που είχε για κάποιο διάστημα σχέση με τον ειδικό φρουρό, σύμφωνα με την οποία, προχθές τα ξημερώματα, την απείλησε και την χτύπησε. Στη συνέχεια, την μετέφερε στο σπίτι του, όπου την κράτησε με το ζόρι μέχρι το μεσημέρι της ιδίας ημέρας, την χτύπησε και έσπασε το κινητό της, το οποίο της είχε πάρει νωρίτερα για να την ελέγξει.

Σε βάρος του ειδικού φρουρού σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, παράνομη κατακράτηση, παράνομη βία, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη οπλοκατοχή, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με την προστασία ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την υποχρέωση υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, από τον περασμένο Ιούλιο ο 30χρονος είχε χειροδικήσει επανειλημμένα σε βάρος της 22χρονης, ενώ απειλούσε συστηματικά τη σωματική ακεραιότητα της ίδιας και συγγενικού της προσώπου, προκαλούσε διάφορες φθορές σε πράγματα της.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε χθες στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ξιφίδιο, με μήκος λάμας 25 εκατοστών, το οποίο έφερε έμβλημα με σβάστικα, μια φωτογραφική μηχανή και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, με εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: