26.10.13

Με 3.000 αστυνομικούς στους δρόμους...

...η επέτειος της 28ης στη Θεσσαλονίκη...
Με πανηγυρική δοξολογία στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια άρχισαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Ο ...
Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μιλήσει στη διάρκεια του γεύματος που παραθέτει ο διοικητής του Γ΄Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Νικόλαος Δεβετζής, στη 1.30 το μεσημέρι στη Λέσχη Αξιωματικών.

Στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Αύριο στις 11 το πρωί ο κ. Παπούλιας θα εγκαινιάσει στο Διοικητήριο έκθεση κειμηλίων που διοργανώνει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης με τίτλο: "Το ΄40 έτσι πολεμήσαμε". Αύριο στις 11, επίσης, θα γίνει η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή.

Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί και ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ηδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα οποία θα ισχύσουν μέχρι και την παρέλαση της Δευτέρας με τη συμμετοχή περίπου 3.000 αστυνομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: