20.10.13

Νέες αποκαλύψεις για την 4χρονη Μαρία (BINTEO)...



Η Μαντλίν στην Πορτογαλία, ο Μπεν στην Κω και η Μαρία στα Φάρσαλα. Υποθέσεις παιδιών που εξαφανίστηκαν, υποθέσεις που συγκλόνισαν και παραμένουν...
ανοιχτές πληγές για τους γονείς και τους συγγενείς τους, έρχονται στο φως μετά τον εντοπισμό της 4χρονης σε καταυλισμό Ρομά.

Από το πρωί της Παρασκευής έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου εντός και εκτός συνόρων με τη συμμετοχή και της Interpol, για να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται για το ανήλικο κοριτσάκι και να εντοπιστούν οι βιολογικοί του γονείς. Μάλιστα, την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών, πληθαίνουν οι ενδείξεις για διεθνές κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών. Το κουβάρι της υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται και τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να έρθουν στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο και κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η 40χρονη γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι μητέρα του κοριτσιού, αλλά και ο 39χρονος σύζυγός της, κατά τη διάρκεια της ανάκρισής τους υποστήριξαν τουλάχιστον πέντε διαφορετικές εκδοχές για το πως βρέθηκε η μικρή Μαρία στην οικογένειά τους. Αρχικά, η μητέρα δήλωσε πως το κορίτσι ήταν δικό της και του άνδρα της, μετά είπε πως είναι της κόρης της. Στη συνέχεια δήλωσε ότι ήταν καρπός της σχέσης της με έναν Καναδό υπήκοο στην Κρήτη. Η τέταρτη εκδοχή ήταν ότι βρήκε το παιδί εγκαταλελειμμένο έξω από ένα σούπερ μάρκετ των Φαρσάλων τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και τέλος ότι το πήρε από μία Βουλγάρα που το γέννησε και της το άφησε στον καταυλισμό.

Τη Δευτέρα στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες

Μετά από εντολή του Εισαγγελέα, θα δοθούν τη Δευτέρα στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων, καθώς οι Αρχές εκτιμούν ότι θα διευκολύνει τη διαδικασία αναγνώρισης και θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Την ίδια ημέρα, εξάλλου, πρόκειται να απολογηθούν και στον ανακριτή, ενώ παραμένουν κρατούμενοι στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Χιλιάδες κλήσεις στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Περισσότερες από 5.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχει δεχθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η ιστορία του 4χρονου κοριτσιού. Χιλιάδες πολίτες καλούν στη γραμμή SOS την οργάνωση για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τη μικρή Μαρία, αλλά και να βοηθήσουν στις έρευνες με πληροφορίες ή γεγονότα που θεωρούν ότι έχουν σχέση με το μικρό κορίτσι.

Η μικρή Μαρία συγκίνησε τα διεθνή μέσα

Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία για την τραγική ιστορία της 4χρονης Μαρίας που φέρεται να έχει πέσει θύμα εμπορίας ανθρώπων. Η φωτογραφία του μικρού κοριτσιού συγκλονίζει την υφήλιο, και όλος ο κόσμος αναμένει με αγωνία να αποκαλυφθεί η ταυτότητα και να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.



Αχτίδα ελπίδας η ιστορία του ξανθού «αγγέλου»

Ένα φως ελπίδας έχει γεννηθεί στις καρδιές των ανθρώπων που έχουν χάσει τα παιδιά τους, όπως οι γονείς της μικρής Μαντλίν, οι οποίοι δίνουν μια μεγάλη μάχη για να την βρουν από το 2007, οπότε και χάθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πορτογαλία. Βέβαια, η υπόθεση της μικρής Μαρίας αναπτερώνει τις ελπίδες και για την οικογένεια του Μπεν που εξαφανίστηκε στην Κω το 1991.

Δείτε τι είπε στο Sky News η αδερφή του Μπεν Νίνταμ


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: