23.10.13

Άρση ασυλίας για 4 βουλευτές της ΧΑ εισηγείται η Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής...

Την άρση της ασυλίας άλλων τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής εισηγείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Πρόκειται για...
τους βουλευτές Ελένη Ζαρούλια, Στάθη Μπούκουρα, Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο για τους οποίους είχε τεθεί σχετικό αίτημα από τον Άρειο Πάγο.

Στην Επιτροπή παρέστησαν μόνο η Ζαρούλια και ο Μπούκουρας.

Η σύζυγος του γ.γ. του νεοναζιστικού κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, κατηγορείται ότι μετέφερε σφαίρα στην τσάντα της κατά το επισκεπτήριο που έκανε στον προφυλακισμένο «φύρερ».

Μάλιστα, όταν της είχε γίνει έλεγχος στις φυλακές εμφανίσθηκε ειρωνική προς τον αστυνομικό που της έκανε την έρευνα και άφησε αιχμές ότι ενδεχομένως ο αστυνομικός τοποθέτησε τη σφαίρα. «Ελπίζω αυτός που τη βρήκε να πάρει καλή προαγωγή και να έχει πορεία», είπε στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ο Μπούκουρας κατηγορείται για επίθεση κατά του δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού. Ισχυρίσθηκε ότι "ο δήμαρχος επιδεικνύει ακραίες συμπεριφορές και προς άλλα πολιτικά πρόσωπα", και αρνήθηκε να μιλήσει για συμπεριφορές άλλου χρυσαυγίτη βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αποφασίζει η Βουλή για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής...
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: