14.10.13

Στην 6η ανακρίτρια Πειραιά ο συνοδηγός του Γ.Ρουπακιά...

 
Απολογείται για συμμετοχή στη δολοφονία Φύσσα...

Στην 6η ανακρίτρια Πειραιά οδηγείται στις 10:00 το πρωί, σήμερα, Δευτέρα, 32χρονο μέλος της Χρυσής Αυγής που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να...
βρισκόταν στο αυτοκίνητο του καθ' ομολογία δολοφόνου του Π.Φύσσα, Γ.Ρουπακιά λίγο πριν από τη συμπλοκή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο συλληφθείς βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Γ.Ρουπακιά και έφυγε από το σημείο λίγο πριν από τη δολοφονία, αφήνοντας πίσω του το κινητό του.

Ο 32χρονος είχε προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας το πρωί της περασμένης Τετάρτης, αμέσως μετά τη σύλληψη του, μία ημέρα πριν. Ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Λίγες ημέρες νωρίτερα από τη σύλληψή του είχε απολογηθεί ενώπιον των δύο ανακριτών που ερευνούν την υπόθεση της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Παράλληλα, ενώπιον του ανακριτή που εξετάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής παρουσιάζεται την Τρίτη ο Γιώργος Ρουπακιάς, κληθείς να απολογηθεί για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Γ.Ρουπακιάς, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, καλείται να δώσει εξηγήσεις για τη δομή και τη διεύθυνση της Χρυσής Αυγής...
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: