21.10.13

"Η ΕΛ.ΑΣ. δε μπορεί να εντοπίσει ποια είναι η μικρή Μαρία", γράφει η ισπανική ABC...

Για απουσία στοιχείων κάνει λόγο η εφημερίδα...

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για την πραγματική ταυτότητα της μικρής «Μαρίας» και ενώ ο διεθνής Τύπος παρακολουθεί με αμείωτο το ενδιαφέρον την υπόθεσης του...
κοριτσιού που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα, η ισπανική εφημερίδα ABC στην ηλεκτρονική της εκδοχή αναφέρεται στην απουσία στοιχείων της ελληνικής αστυνομίας.

Με τίτλο "Η ελληνική αστυνομία δεν είναι σε θέση να εντοπίσει στοιχεία για την ταυτότητα της μικρής Μαρίας", το δημοσίευμα κάνει λόγο για προσπάθειες των ελληνικών αρχών που πέφτουν ουσιαστικά στο κενό.

"Η ελληνική αστυνομία εξακολουθεί να μην έχει στοιχεία που θα είναι ικανά να δώσουν μία ταυτότητα στην Μαρία, η μικρή που εντοπίστηκε σε οικισμό Ρομά στην κεντρική Ελλάδα", αναφέρει το κείμενο.

Επικαλούμενο, μάλιστα, πληροφορίες από το πρακτορείο ειδήσεων Efe υποστηρίζει ότι δεν είναι γνωστό αν η Μαρία γεννήθηκε στην Ελλάδα.

Βέβαια, την ίδια ώρα αναφέρεται στο έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού», καθώς και στις περισσότερες από 5.000 τηλεφωνικές κλήσεις που έχει δεχθεί από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις οποίες εκφράζεται ενδιαφέρον για τη μικρή Μαρία, αλλά και δίνονται πληροφορίες που μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες για τις έρευνες των ελληνικών αρχών...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: