12.10.13

Καρύδης: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κοκορομαχούν...



Διμέτωπη επίθεση εξαπολύει ο επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, σχολιάζοντας στα social media ότι «το θέατρο σκιών μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται» και κατηγορώντας τα δύο κόμματα για …
κοκορομαχία.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζει ότι «ρίχνει λάδι στη φωτιά με την θεωρία των δυο άκρων, ταυτίζοντας τη Χρυσή Αυγή με το ΣΥΡΙΖΑ», πράγμα που χαρακτηρίζει «αποκρουστικό και καταδικαστέο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη,ταυτίζει την άνοδο της Χρυσης Αυγης με το μνημόνιο», συνεχίζει, χαρακτηρίζοντας αυτή τη φορά κάτι τέτοιο ως «τραγικό λαθος» και εκφράζοντας την ελπίδα» να πάψει να λειτουργεί συμψηφιστικά απέναντι στους εγκληματίες νεοναζιστες και φασιστες».

Καταλήγοντας, ο κ.Καρύδης επαναφέρει το πάγιο αίτημα του ΠΑΣΟΚ για εθνική ενότητα όλων των δημοκρατικών δυνάμεων κατά του νεοναζισμού, του φασισμού και της ξενοφοβίας, σημειώνοντας μάλιστα ότι το απαιτεί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού. «Ας σταματήσουν επιτέλους αυτή την ανούσια κοκορομαχία που δημιουργει σύγχυση και απογοήτευση μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες»

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: