17.10.13

Βουλή: Παραλήρημα Βενιζέλου και καμία απάντηση για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά...

Την λάσπη κατά του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, από το βήμα της Βουλής επιχειρώντας να...
τον ταυτίσει με την "βία", χωρίς να απαντά στις επικρίσεις του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, που το πρωί τον κατηγόρησε για ολιγωρία στο ζήτημα της διαχείρισης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

"Ο υπουργός δεν είναι για να περιγράφει καταστάσεις, αλλά για να δίνει λύσεις", τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφήνοντας αιχμές κατά του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος το πρωί παραδέχθηκε αμαρτωλές συμβάσεις.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, χυδαία και συκοφαντικά το όσα διημείφθησαν το πρωί στην Βουλή. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «επανέλαβε τα γνωστά φληναφήματα για το νόμο του 2010» παραγνωρίζοντας την «τεράστια προσπάθεια που έγινε για να λυθούν τα προβλήματα».

«Αυτά που είπε, είναι η απροκάλυπτη υιοθέτηση και υποστήριξη των αρχικών αμαρτωλών συμβάσεων για τα υποβρύχια. Όπως ενσωμάτωσε την ομάδα Τσοχατζόπουλου έτσι υιοθετεί και αυτές» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος επανέλαβε πολλές φορές ότι «δεν υπάρχει σύμβαση του 2010, υπάρχει νόμος ψηφισμένος από τη Βουλή» και ότι «όλα έγιναν ενώπιον της Βουλής και κατ' εντολή της Βουλής». Την ίδια στιγμή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι συνταυτίζεται με την "βία" στις Σκουριές...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: