22.10.13

Ζαρούλια: Αδέσποτη σαν σφαίρα…

Εισήγηση για άρση ασυλίας σε τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής...


Νέα τροπή στην υπόθεση με τη σφαίρα που βρέθηκε στα σεντόνια που προσπάθησε να περάσει στον κρατούμενο σύζυγό της Νίκο Μιχαλολιάκο έδωσε η Ελένη Ζαρούλια κατά τη...
σημερινή "απολογία" της στην Επιτροπή κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας υποστηρίζοντας πως όταν πέρασε από το ειδικό μηχάνημα ελέγχου αυτό δεν χτύπησε: "Πως είναι δυνατόν να έχω σφαίρα και να μην χτύπησε το μηχάνημα" φέρεταο να είπε η κα Ζαρούλια αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς πως κάποιος αστυνομικός έβαλε τη σφαίρα εκεί για να την ενοχοποιήσει: "Εύχομαι αυτός που βρήκε τη σφαίρα να πάρει καλή προαγωγή" είπε με αρκετή δόση ειρωνίας η βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε και η απολογία του βουλευτή Κορίνθου της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα ο οποίος κατηγορείται για εξύβριση του δημάρχου Κορινθίων όταν ρωτήθηκε να πει την γνώμη του για τα φαινόμενα έντασης που παρατηρούνται στη Βουλή φάνηκε να κρατά αποστάσεις από τους συναδέλφους του: "Μη με ρωτάτε για τους άλλους. Δεν θα απολογηθώ για άλλους. Μόνο για μένα" φέρεται να είπε και ο κ. Μπούκουρας. Η Επιτροπή πάντως αποφάσισε να προτείνει άρση ασυλίας τόσο για τους δύο παραπάνω όσο και για τους κ.κ Κασιδιάρη και Παναγιώταρο οι οποίοι κατηγορούνται για τα επεισόδια στον Μελιγαλά.


parapolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: