26.10.13

Συλλογικό «ΟΧΙ» στον φασισμό...

Το αντιφασιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται - αυτή την ώρα - κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Λαρίσης, όπου έχουν ...
συγκεντρωθεί οπαδοί της οργάνωσης. Ανάμεσά τους έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στην αντιφασιστική πορεία που ξεκίνησε το μεσημέρι από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα συμμετέχουν πολίτες, οργανώσεις, κοινωνικοί φορείς, σωματεία εργαζομένων και εκπρόσωποι μεταναστευτικών κοινοτήτων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στην περιοχή, ενώ για προληπτικούς λόγους έχει κλείσει ο σταθμός του μετρό στο Σταθμό Λαρίσης.

Στην πορεία συμμετέχουν αντιρατσιστικές και μεταναστευτικές οργανώσεις, αντιφασιστικές κινήσεις και συνελεύσεις κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, εκπαιδευτικοί από τοπικές ΕΛΜΕ, διοικητικοί υπάλληλοι από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καθώς και της δημοτικής παράταξης στο δήμο Αθηναίων, Ανοιχτή Πόλη.

Η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Φασισμό και την Φασιστική Απειλή», η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες οργανώσεις της Αριστεράς καλούν τους πολίτες να «μην επιτρέψουν στους νεοναζί να διαδηλώσουν δημόσια, για πρώτη φορά, μετά τις συλλήψεις των ηγετικών τους στελεχών».

Νωρίτερα, μουσικά και θεατρικά δρώμενα έγιναν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στο πλαίσιο των αντιφασιστικών εκδηλώσεων.

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Άλσους στο Ίλιον στις 18.30 διοργανώνει η Γ’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: