10.10.13

Απόστολος Γκλέτσος για το κλείσιμο των Κέντρων Υγείας: Θα φιλήσω κατουρημένες ποδιές...

...και το "αιχμηρό" μήνυμα στον Γεωργιάδη...

Το κλείσιμο των Κέντρων Υγείας και των Αγροτικών Ιατρείων θα είναι η χαριστική βολή για την κοινωνία τονίζει ο Απόστολος Γκλέτσος που εμφανίζεται ...
αποφασισμένος να πάρει το θέμα πάνω του.«Ξεκινάμε έναν αγώνα για να κρατήσουμε το Κέντρο Υγείας», δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας σε τοπικό μέσο και αναρωτιέται «ποιος γέροντας από τον δήμο Στυλίδας θα μπορεί να φτάσει στην Λαμία για να γράψει τα φάρμακά του».

Νιώθουμε στεναχώρια, απογοήτευση και δυσφορία επισημαίνει και καταλήγει πως θα κατέβει στο υπουργείο Υγείας, έτοιμος να … φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να λύσει το πρόβλημα.
«Υπουργέ πριν αποφασίσεις έλα να δεις από πρώτο χέρι την κατάσταση στην Πρωτοβάθμια Υγεία….Έλα να ακούσεις τα γεροντάκια και τους ανέργους της ανατολικής Φθιώτιδας…», λέει ο Δήμαρχος Στυλίδας απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η περιφέρεια βρίσκεται σε αναβρασμό για τα όσα φημολογούνται περί υποβάθμισης της Πρωτοβάθμιας Υγείας με κλείσιμο Περιφερειακών Ιατρείων και υπολειτουργία των Κέντρων Υγείας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος στέλνει μήνυμα στον υπουργό Υγείας και τον προσκαλεί στην συγκέντρωση που θα γίνει το πρωί της Παρασκευής στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Στυλίδας...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: