19.10.13

Αχαΐα: Βαγόνι εκτροχιάστηκε εξ αιτίας των "κυνηγών" μετάλλων!...

Χωρίς να δώσουν δεκάρα αν θα προκαλούσαν τραγωδία, οι άγνωστοι δράστες είχαν αποκόψει περίπου 35 μέτρα από...
τις σιδηροδρομικές γραμμές

Από τύχη και μόνο δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, παρά μόνος ένας ελαφρός τραυματισμός, όταν εκτροχιάστηκε ένα βαγόνι στο οποίο επέβαιναν εργαζόμενοι του Ο.Σ.Ε. στην περιοχή Λάππα Αχαΐας. Η αιτία ήταν ότι ασυνείδητοι «κυνηγοί» μετάλλων είχαν κόψει και κλέψει τις ράγες!

Χωρίς να δώσουν δεκάρα αν θα προκαλούσαν τραγωδία, οι άγνωστοι δράστες είχαν αποκόψει περίπου 35 μέτρα από τις σιδηροδρομικές γραμμές με αποτέλεσμα να ανατραπεί το βαγόνι με το συνεργείο που πήγαινε να κάνει εργασίες συντήρησης! Ευτυχώς, οι εργαζόμενοι δεν έπαθαν κάτι σοβαρό και μόνο ένας τραυματίστηκε ελαφρά. Η τοπική Αστυνομία ερευνά για τον εντοπισμό των δολιοφθορέων.

Τρία οχήματα έβαλε στο μάτι μια τριμελής σπείρα τσιγγάνων στο Κουτσοπόδι Αργολίδας, αλλά μόνο ένα φορτηγό κατάφεραν να κλέψουν με σκοπό να το πουλήσουν για… παλιοσίδερα! Οι άνδρες της Ασφαλείας Άργους και της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου κατάφεραν να εντοπίσουν το κλεμμένο όχημα στην παλιά εθνική οδό Άργους- Κορίνθου και να συλλάβουν τον 22χρονο που το οδηγούσε, ενώ οι άλλοι δυο συνεργοί του αναζητούνται...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: