22.10.13

Γιος του Μιχαλολιάκου ο αθίγγανος που άρπαξε την μικρή Μαρία!...



Μπροστά σε μια απίστευτη ανακάλυψη βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές στην προσπάθειά τους να βρουν περισσότερα στοιχεία για την μικρή Μαρία, το ξανθό αγγελούδι: ο αθίγγανος που άρπαξε την μικρή Μαρία είναι...
γιος του Νίκου Μιχαλολιάκου!



Μετά από την εξέταση DNA που έγινε στον Νίκο Μιχαλολιάκο, αποδείχτηκε πως ο αθίγγανος που αγόρασε τη μικρή Μαρία είναι γιος του Νίκου Μιχαλολιάκου του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Η εξέταση DNA έγινε μετά από την απίστευτη ομοιότητα που διαπιστώθηκε ανάμεσα στον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον αθίγγανο που κατηγορείται για απαγωγή ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος πούλησε τον γιο του στους τσιγγάνους -όταν ήταν έξι μηνών- για να μαζέψει χρήματα για την Χρυσή Αυγή, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως αντάλλαξε το μωρό με μια αυθεντική σημαία των Ναζί.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα συναντήσει ξανά αύριο τον γιο του μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Η συγκινητική συνάντηση των δυο ανδρών θα γίνει στο προαύλιο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού αλλά ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν θέλει να είναι παρούσα η μικρή Μαρία, γιατί αυτή δεν ανήκει στην Άρια φυλή, όπως αυτός και ο γιος του.

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: