3.10.13

Συνελήφθη η χρυσαυγίτισα Θ.Σκορδέλη...

Τι βρέθηκε στο σπίτι της...

Οι αρχές συνέλαβαν τη γνωστή χρυσαυγίτισα Θέμιδα Σκορδέλη, υποψήφια με τη νεοναζιστική οργάνωση και υπόδικη για ...
μαχαίρωμα μετανάστη, καθώς συνδέεται με τον εν ενεργεία υποδιευθυντή της ΕΛΑΣ, πρώην διοικητή του Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή. Η δίκη της αναβάλλεται συνεχώς με πιστοποιητικά, σύμφωνα με καταγγελίες, του νεοναζί, μέλους της Χρυσής Αυγής, διευθυντή σε ένα από τα 9 ψυχιατρικά τμήματα του ΨΝΑ. Στο σπίτι της Σκορδέλη βρέθηκαν μεταξύ άλλων βιβλιάριο με 145.000 ευρώ, «χάρτες» για σπίτια μεταναστών, αλλά και τσάντες με μαϊμού προϊόντα και παράνομα CD μουσικής και ταινιών.

Ο υποδιευθυντής έστελνε κατοίκους που ζητούσαν την επέμβαση της αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ «έθαβε» καταγγελίες μεταναστών για επιθέσεις απο τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης. Οπλοστάσια, ναρκωτικά και δεκάδες κινητά βρέθηκαν στα σπίτια του. (Διαβάστε αναλυτικά τα ευρήματα).



Στο σπίτι του βρέθηκε επίσης και ένα ιδιόγραφο σημείωμα με το ονοματεπώνυμο της Σκορδέλη. Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας:

πλήθος έντυπου υλικού του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή»
(18) κροτίδες
(2) φύλλα χαρτιού, στα οποία αναγράφονται ταχυδρομικές διευθύνσεις, περιγραφές χώρων – οικίας και υπηκοότητα αλλοδαπών, που διαμένουν στις διευθύνσεις αυτές
βιβλιάριο καταθέσεων με μεγάλο χρηματικό ποσό (σύμφωνα με πληροφορίες από το "Κουτί της Πανδώρας" 145.000 ευρώ)
πρόχειρες σημειώσεις, στις οποίες αναφέρονται δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και
(2) τσάντες με προϊόντα απομίμησης
και παράνομα CD μουσικής και ταινιών...

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: