17.10.13

Ο χρυσαυγίτης Αρβανίτης, αποκάλεσε δικτάτορα τον Δένδια...




Μπορεί ο αρχηγός και οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται προφυλακισμένοι, μπορεί για άλλους έξι να έχει γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας και να είναι πλέον αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, ωστόσο οι υπόλοιποι όπως φαίνεται παραμένουν προκλητικοί ακόμη και μέσα στη...
Βουλή.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη να επιτεθεί μεταξύ άλλον στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια -για το γεγονός ότι δήλωσε πως στο εξής δεν θα απαντά σε βουλευτές του ακροδεξιού μορφώματος- αποκαλώντας τον δικτάτορα.
«Τι είναι; Δικτάτωρ;» είπε χαρακτηριστικά για να προκαλέσει την άμεση αντίδραση του προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη.

Μάλιστα ο τελευταίος προανήγγειλε και αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής. Απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χ.Α. είπε: «Να σας διευκρινίσω ότι η Ολομέλεια θα αποφασίσει για το αν, πότε και πως είναι η παρουσία σας εδώ κοινοβουλευτική. Δείξτε αν θέλετε να τηρηθεί ο Κανονισμός. Διαπιστώνω ότι η παρουσία σας είναι εριστική. Ξεπερνάτε το χρόνο και ζητάτε προνόμια σε σχέση με τους άλλους βουλευτές. Είναι σε εκκρεμότητα οι ρυθμίσεις και ειδικές ρυθμίσεις θα αποφασίσουμε σήμερα στη Διάσκεψη των Προέδρων».

 iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: