13.10.13

Στρατούλης: Πιθανό να δεχτούμε προβοκάτσιες...


Την κοινή δράση όλων των δυνάμεων της Αριστεράς, για την αντιμετώπιση σχεδιαζόμενων εκτροπών που μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή, με ευθύνη της κυβέρνησης, ζητά ο Δημήτρης Στρατούλης με συνέντευξή του στην...
"Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία".
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η ΝΔ και η κυβέρνηση "επιμένουν στην ανιστόρητη και επικίνδυνη για τη δημοκρατία θεωρία των δύο άκρων για να χτυπήσουν τους λαϊκούς αγώνες και την Αριστερά και δεν αποκλείεται να το κάνουν και με χοντρές προβοκάτσιες". Προτείνει να υπαχθούν η ΕΥΠ και η ΕΛ.ΑΣ σε κοινοβουλευτικό έλεγχο και καλεί σε επαγρύπνιση τις δυνάμεις της Αριστεράς.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις μεθοδεύσεις για τη λίστα Λαγκάρντ, ο Δημήτρης Στρατούλης σχολιάζει ότι τα μεγάλα συμφέροντα της χώρας και επιχειρηματικοί όμιλοι τυγχάνουν διαχρονικά φορολογικής ασυλίας από τις κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Διαμηνύει τέλος ότι η αριστερή κυβέρνηση, στηριζόμενη στο λαϊκό κίνημα, θα ακυρώσει τα καταστροφικά μνημόνια και θα τα αντικαταστήσει μ' ένα σχέδιο αναπτυξιακής και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, που θα έχει ως βασική προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: