3.10.13

Κεδίκογλου: Και ο πρωθυπουργός εξεπλάγη...

Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και κάνει τη δουλειά της σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή όλων προς αυτή την κατεύθυνση. Παραδέχθηκε όμως ότι υπήρξε...
έκπληξη από πλευράς πρωθυπουργού μετά την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τρεις εκ των συλληφθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε ότι όλα γίνονται " θεσμικώς άψογα" και επανέλαβε ότι οι χθεσινές δηλώσεις του περί δικαιοσύνης που "πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να επιτελέσει το έργο της" απηχούν και τις απόψεις του Πρωθυπουργού.

Εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή έχει πλέον αποκαλυφθεί στα μάτια των πολιτών ενώ διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει τον ευτελισμό των θεσμών και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Ερωτηθείς για τη στάση των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης (σσ.με συνέντευξή του σήμερα στην Ελευθεροτυπία ο Νίκος Δένδιας αφήνει αιχμές για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης) ανέφερε ότι οι κύριοι Αθανασίου και Δένδιας είναι εκ των στενότερων συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά και "έχουμε δουλέψει όλοι μαζί σε αυτήν την υπόθεση από κυβερνητική και πολιτική πλευρά"...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: