6.10.13

«Φορτσάτος» για νίκη και καλή μπάλα!...


O Oλυμπιακός φιλοξενεί στις 16:00 τη Βέροια και θέλει την έκτη φετινή του νίκη και να τη συνδυάσει με θέαμα!
Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο απέναντι στην Άντερλεχτ για το Champions League και με την ψυχολογία στα ύψη, ο Ολυμπιακός καλείται να...
προσγειωθεί στην ελληνική πραγματικότητα.

Η ομάδα του Μίτσελ φιλοξενεί την Βέροια στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής (16:00, live chat στο woop.gr) και καλείται να φτάσει στο έκτο φετινό της τρίποντο, να διατηρήσει το αήττητο και την πρώτη θέση και παράλληλα το ματς αυτό αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συνδυαστεί το αποτέλεσμα με καλό θέαμα.

Το παιχνίδι διεξάγεται σε μια ώρα που θυμίζει τα... παλιά καλά χρόνια με μεσημεριανή μπάλα και αξίζει ο κόσμος να βρεθεί στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, αφού αναμένεται καλό θέαμα και από τις δυο ομάδες.

Για τον Ολυμπιακό είναι επιτακτική η ανάγκη της νίκης, ώστε να διατηρηθεί η ευφορία και το καλό κλίμα, ενώ το βράδυ υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και σίγουρα είτε η μια από τις δυο ομάδες είτε και οι δυο θα έχουν βαθμολογική απώλεια.

Το πιθανότερο σχήμα του Ολυμπιακού

Αναφορικά με την σύνθεση που αναμένεται να παρατάξει ο Μίτσελ, θα έχει κάποιες αλλαγές. Το τέρμα θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος θα έχει τους Παπάζογλου (δεξιά), Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέβας (αριστερά) στην άμυνα.

Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ως Σάμαρης με τον Εντιγκά, αριστερά θα είναι ο Βάις, δεξιά ο Κάμπελ και ο Φουστέρ πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά μην αποκλείουμε να δούμε τους Μήτρογλου και Σαβιόλα μπροστά (να μείνει έξω ο Φουστέρ) και τον Ολαϊτάν στα δεξιά αντί του Κάμπελ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μανιάτης, Μετζανί, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Μασάντο, Ντομίνγκεζ, Μπονγκ, Σαλίνο και ο Τόρες που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.

Χωρίς απουσίες η Βέροια

Στον αντίποδα, χωρίς απουσίες θα παραταχθεί η Βέροια στο γήπεδο. Η «Βασίλισσα του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της δίχως το παραμικρό πρόβλημα, με τον υπηρεσιακό τεχνικό, Στέφανο Γαϊτάνο να έχει την δυνατότητα να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα στην επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή: Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μάνος, Πλαβούκος, Σεντεμέντες, Όστοϊτς, Αναστασόπουλος, Μπεν, Ντα Κόστα, Τραπ, Μρντάκοβιτς, Αποστολόπουλος, Ζεζίνιο, Σιόντης, Οικονόμου.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: