12.10.13

Λαφαζάνης: Ανώμαλες εξελίξεις από τη θεωρία των δύο άκρων...


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης επέκρινε σφοδρά τις δηλώσεις Δένδια περί ακραίων στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι...
«αναπαράγουν, δυστυχώς, την επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων», η οποία - όπως είπε - «υπονομεύει ευθέως τη  Δημοκρατία και οδηγεί τη χώρα σε ανώμαλες εξελίξεις».

«Τα ακραία στοιχεία υπάρχουν στην παράταξη της ΝΔ, τα γνωρίζει άριστα ο Ν. Δένδιας και είναι αυτά που δίνουν τον τόνο και την κατεύθυνση στην πολιτική της κυβέρνησης», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καταστρέφει οικονομικοκοινωνικά τον τόπο και «δυστυχώς θέτει σε κίνδυνο το μέλλον του με τις επικίνδυνες θεωρίες των δύο άκρων, των οποίων εμπνευστής και αρχιτέκτονας είναι ο κύριος πρωθυπουργός, αλλά δυστυχώς τις ακολουθεί και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, του οποίου ο ρόλος έπρεπε να ήταν πολύ διαφορετικός».

Σημείωσε ότι η θεωρία των δύο άκρων «επιχειρεί, περίπου, να εξομοιώσει, στο όνομα της βίας, τη Χρυσή Αυγή με την Αριστερά».

Ο Π. Λαφαζάνης συμμετείχε το Σάββατο στην αντιφασιστική πορεία στο Πέραμα. Τόνισε ότι οι εργαζόμενοι του Περάματος και όλου του Πειραιά είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να σταματήσουν το φασισμό και να κόψουν το δολοφονικό χέρι του στις γειτονιές τους.

«Ευρύτερα ο λαός μας, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, όλο και περισσότερο ενώνεται γύρω από το θεμελιώδες αίτημα μιας μεγάλης αντιφασιστικής, αντιμνημονιακής και δημοκρατικής ανατροπής που θα δώσει ανάσα και ελπίδα στη χώρα, ανοίγοντας δρόμους εθνικής ανεξαρτησίας, διεξόδου και προοδευτικής ανασυγκρότησης» είπε χαρακτηριστικά.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: