12.10.13

Αμετανόητοι και μέσα από τη φυλακή...




Παραμένουν αμετανόητα τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, ακόμη και μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση της οργάνωσης.
 Μέσα από τα κελιά Κορυδαλλού ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς και ο Γιάννης Λαγός δηλώνουν περήφανοι για...
τις ενέργειες τους με άρθρα τους.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο άρθρο του με τίτλο «Η ψευτοδημοκρατία χωρίς μάσκα» υποστηρίζει ότι όσο υπάρχει έστω και ένας χρυσαυγίτης δεν έχει τελειώσει τίποτα. «Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες ενάντια στη Χρυσή Αυγή με κορυφαίο γεγονός την προφυλάκιση τριών βουλευτών και την δίωξη (μέχρι στιγμής...) τριών άλλων δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ''δημοκρατία'' τους όπως αυτοί την εννοούν είναι ένα πολίτευμα...ελευθερίας μόνο για δημοκράτες» γράφει, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της Χ.Α. Παράλληλα αφήνει αιχμές και «φωτογραφίζει» την Αριστερά. «Δημοκράτες συμπεριλαμβάνουν χωρίς αιδώ και κατ' εξοχήν αρνητές της, οι οποίοι δημόσια διακηρύσσουν ότι επιδιώκουν την δικτατορία του προλεταριάτου» σημειώνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Επιπλέον δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ισραήλ: «Έχοντας πίσω του τα σύμβολα του σιωνισμού δήλωσε από το Ισραήλ ότι θα μας...εξαφανίσει!».

Ο φερόμενος ως «υπαρχηγός» της Χ.Α., Χρήστος Παππάς αναφέρει ότι ο Σαμαράς διώκει την Χρυσή Αυγή όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλή τον Γεώργιο Παπαδόπουλο. Ο Χρήστος Παππάς αφού αναφέρεται στην σύλληψη του χουντικού συνταγματάρχη, Γιώργου Παπαδόπουλου και την παρομοιάζει με τις συλλήψεις βουλευτών της Χ.Α. «Η ίδια αγωνία που υπήρχε στο γραφείο του Πρωθυπουργού Καραμανλή, η ίδια αγωνία υπήρχε (και υπάρχει) στο Μαξίμου σήμερα» γράφει ο βουλευτής της Χ.Α.

«Επειδή η Χρυσή Αυγή είναι «αντισυστημική και ανεξέλεγκτη από τα ξένα κέντρα εξουσίας (...), ενοχλήθηκε επικίνδυνα η ''εγκληματική συμμορία Σαμαρά, Βενιζέλου, Δένδια, Βορίδη και λοιπών» σημειώνει ο Χρήστος Παππάς που υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι στρατιωτική οργάνωση. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό και το πολιτικό σύστημα, το οποίο χαρακτηρίζει «εγωιστές, προδότες και δωσίλογοι».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Λαγός που φέρεται να έχει εμπλοκή στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα δηλώνει περήφανος για ό,τι έχει κάνει. «Η Χρυσή Αυγή είναι δυσνόητη στους φλωροαστούς» γράφει ο βουλευτής της Χ.Α. και υποστηρίζει ότι η οργάνωση «διώκεται από μεγαλολαμόγια εργολάβους, από τους μεγαλοκαναλάρχες, από όλα τα διαπλεκόμενα». «Ξευτιλίζουμε το σύστημα και μέσα από την φυλακή. Τους είχαμε ξεφτιλίσει έως τώρα παντού. Στο δρόμο, στις πλατείες, στο ''κυνοβούλιο''» τονίζει ο Γιάννης Λαγός που επιμένει στην ότι η δίωξη του είναι πολιτική.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: