15.10.13

Ο Βλάσης Τσάκας φέρνει άραβα επενδυτή για τις παρελάσεις!..

Έτοιμος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των παρελάσεων και να επενδύσει σε αυτές, αναβαθμίζοντάς τις σε θέαμα διεθνούς επιπέδου, φέρεται να είναι συγγενής του...
βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ, σύμφωνα με τον Έλληνα εκπρόσωπό του.

Μεταξύ άλλων, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διεμήνυσε ότι, εκτός από την κάλυψη των αναγκών των αρμάτων μάχης και των αεροπλάνων σε καύσιμα, ώστε να παρελαύνουν επί διήμερο, προκειμένου να εκσφενδονίσουν το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων σε πρωτοφανή ύψη, σκοπεύει επίσης να δώσει ιδιαίτερη σημασία και στη γενικότερη αναβάθμιση της παρέλασης φέρνοντας π.χ. τον Ροναλντίνιο σε ρόλο σημαιοφόρου.

Από τη μεριά του, ο Ελληνικός Στρατός, θα οφείλει να παρέχει τον ελάχιστο διαφημιστικό χώρο για τη σημαία της Σαουδικής Αραβίας δίπλα στο εθνόσημο, καθώς και την υποχρέωση να παραχωρήσει τα άρματα για τουρνέ στο εξωτερικό, όπου θα φιλοξενηθούν σε παρελάσεις και άλλες επιδείξεις.

Στη συνάντηση που είχε ο Βλάσης Τσάκας με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και Φρονήματος κ. Αβραμόπουλο, δεσμεύθηκε ότι η εγγυητική επιστολή του φιλέλληνα πρίγκιπα, θα κατατεθεί το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της 27ης Οκτωβρίου.

Τέλος, ζήτησε από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, μια θέση στους επισήμους της εξέδρας για εκείνον και τον επενδυτή, καθώς και τη μετάφραση της περιγραφής της παρέλασης στα αραβικά, ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι πολίτες της Σαουδικής Αραβίας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: