22.10.13

Μητέρα του Μπεν: Πιστεύω ότι πήραν τον γιο μου τσιγγάνοι, όπως τη Μαρία...

22 χρόνια μετά, η ελπίδα δε σβήνει...

Η μητέρα του Μπεν πιστεύει ότι η εξαφάνιση του γιου της έχει να κάνει με τους Ρομά, καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι πριν από χρόνια είχαν δει τον Μπεν με...
τσιγγάνους στη Λάρισα.

Στο φως έρχεται και πάλι η υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ, ο οποίος ήταν μόλις 21 μηνών, όταν εξαφανίστηκε το 1991 στην Κω, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς του.

Ύστερα από 22 χρόνια, η οικογένεια του συνεχίζει να τον ψάχνει, και όπως είπε η μητέρα του, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάϊ, με αφορμή την υπόθεση της μικρής Μαρίας που εντοπίστηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, η εξαφάνιση του γιου της οφείλεται σε Ρομά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πριν από χρόνια είχαν δει το γιο της με τσιγγάνους στη Λάρισα.

"Εγώ και η οικογένειά μου συνεχίζουμε να ψάχνουμε. Ζητάμε από τους Έλληνες να δώσουν ό,τι πληροφορία έχουν. Πιστεύω ότι ο Μπεν είναι ζωντανός και κάποιος έχει αυτές τις πληροφορίες. Είναι 22 χρόνια που λείπει και δε θα σταματήσω να ψάχνω μέχρι να τον βρω. Πιστεύουμε ότι τον πήραν από την Κω οι Ρομά για να τον κρατήσει μια οικογένεια να τον εκμεταλλευτεί".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πληροφορίες που είχαν δώσει Έλληνες στην οικογένεια, ωστόσο η αστυνομία δεν κινητοποιήθηκε: "Η αστυνομία δεν έκανε έρευνα γιατί λέει ότι οι Ρομά δεν κλέβουν παιδιά και ότι ένα ξανθό παιδί δεν μπορεί να είναι σε καταυλισμό. Πλέον ξέρουμε ότι αυτό δεν ισχύει... Αν ο Μπεν ταξιδεύει και είναι με τους Ρομά, ίσως δεν έχει δει τις εκκλήσεις μου, ίσως δεν ξέρει καν ότι είναι ο Μπεν. Κάποιος θα πρέπει να του το πει"...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: