16.10.13

Γιατί δεν πάει στον "χαοτικό" ΕΝΙΚΟ...

Οι λόγοι που τον εκαναν, να προτιμήσει το Ντερμπεντέρη...
Την προσεχή Δευτέρα, ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση από τον Ιούνιο του 2012 όταν και ανάλαβε την Πρωθυπουργία.
Και η συνέντευξη αυτή θα...
δοθεί στον Γιάννη Πρετεντέρη του Mega, στο δημοσιογράφο δηλαδή που καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ απαγορεύοντας στα στελέχη του να συμμετάσχουν στην εκπομπή του.

Ο Αντώνης Σαμαράς, πάντως, δεν επέλεξε τον Πρετεντέρη στη λογική ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου. Ούτε γιατί το Mega θεωρείται σαφώς πιο κοντά στην κυβέρνηση, σε σχέση με το Star. Επίσης, δεν επηρέασε μόνον ότι στο Μαξίμου υπάρχει προβληματισμός τόσο για όσα λέγονται από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Real (Τράγκας, ενστάσεις για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής κ.α.).

Όλα αυτά, προφανώς, βάρυναν στην τελική επιλογή. Υπάρχει, ωστόσο, και κάτι πιο απλό και ανθρώπινο. Ο Αντώνης Σαμαράς, που προεκλογικά πέρασε και αυτός τη βάσανο του «Ενικού» έκρινε πώς η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του δεν θα έπρεπε να έχει χαρακτήρα χαοτικό αλλά, αντιθέτως, να ακολουθήσει μία συγκροτημένη μορφή καθώς ο ίδιος θα επιδιώξει να απαντήσει σε πολλούς και για πολλά. Ως προς το χώρο που θα δοθεί η συνέντευξη, αυτός μοιάζει να έχει κλείσει ότι θα είναι το Μαξίμου. Λίγες ώρες πριν την προβολή της στον αέρα…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: