20.10.13

Και τώρα κοιτάει Μπενφίκα...




Στον αγώνα με την Μπενφίκα στρέφεται το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, ύστερα από την… εικοσάλεπτη «καταιγίδα» στην έδρα του Πλατανιά. Τι λένε στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εν όψει του...
ματς της Λισαβόνας.
Λίγο έλειψε χθες στα Περιβόλια να σημειωθεί η έκπληξη της 8ης αγωνιστικής, αφού ο Ολυμπιακός βρισκόταν πίσω στο σκορ για 65 λεπτά.

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι Χανιώτες, οι οποίοι κλείστηκαν στα καρέ τους και με την διπλή ζώνη που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορούσαν να πατήσουν την περιοχή του Γεωργαλλίδη.

Ωστόσο, ο Μίτσελ με τις αλλαγές που έκανε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με την είσοδο του Ντομίνγκες και του Κάμπελ κατάφερε να κυκλοφορήσει ακόμα καλύτερα την μπάλα και με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό χαφ να φτάσει στη ευρεία νίκη (4-1) επί κρητικού εδάφους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης άνθρωποι της διοίκησης υποστήριζαν ότι ήταν λογικό να δυσκολευτεί η ομάδα, αφού όλο αυτό το διάστημα απουσίαζαν αρκετοί διεθνείς λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ και ουσιαστικά πήγαν στα Χανιά με μόλις δύο προπονήσεις.

Αναγνώρισαν, επίσης, ότι δεν έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, όμως δεν θέλησαν να σταθούν σε αυτό και τόνισαν ότι η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμα για την προσεχή αναμέτρηση με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Πλέον στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κοιτάζουν το παιχνίδι με τους «αετούς», το οποίο αποτελεί κριτήριο για τη δεύτερη θέση του ομίλου μετά τη σπουδαία επικράτηση με σκορ 3-0 κόντρα στην Άντερλεχτ.

«Θα κάνουμε ό,τι πρέπει. Πάμε με μεγάλες προσδοκίες και φιλοδοξίες. Θα δώσουμε ότι μπορούμε», ήταν το μήνυμα του MVP του χθεσινού ματς, Τσόρι Ντομίνγκες μετά το τέλος του ματς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε με ένα χτύπημα στο γόνατο από το γήπεδο των Περιβολίων, όμως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας δεν ανησυχεί για την κατάσταση του διεθνούς στόπερ.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: