13.10.13

Δυσφορία και εντάσεις...



Γιάννης Παπαγιάννης

Σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα, εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων για την οικονομία, παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά στη ΝΔ.  Η πολιτική διαχείριση του ζητήματος της Χρυσης Αυγης προκαλεί εντάσεις, που σιγά-σιγά παίρνουν...
διαστάσεις δημόσιας αντιπαράθεσης.
Ολα ξεκίνησαν την Πέμπτη, οταν η διάψευση του Προκόπη Παυλόπουλου σε ρεπορτάζ του MEGA περί διαφωνιών του στον τρόπο ποινικής και συνταγματικής διαχείρισης της Χρυσης Αυγης ηρθε να επιβεβαιώσει τον εξελισσόμενο πόλεμο διαρροών στο "γαλάζιο" παρασκήνιο.
Παρόμοιους προβληματισμούς φέρεται , σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσιεύματα εφημερίδων, να εχει διατυπώσει και ο γραμματέας της κυβέρνησης, Τακης Μπαλτάκος, που επίσης δέχεται υπόγειο πόλεμο εντος της ΝΔ.
Παράλληλα, δυσφορία στην κυβέρνηση υπήρξε και από την ερώτηση του Αρη Σπηλιωτόπουλου σχετικά με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.
Πρόβλημα ανέκυψε και με την τοποθέτηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη οτι η Δημοκρατία θα πρεπει να αποδείξει τη δυνατότητα της να απαντήσει θεσμικά, οπως επίσης και με αλλη μια  δηλωση από τον Ευάγγελο Αντώναρο , που απέρριπτε τη θεωρία των δυο άκρων. Ενστάσεις για τη θεωρία αυτή εχουν διατυπώσει και οι Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη.

Από τη στήλη "Danger - Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: