29.10.13

Όταν ο Σαμαράς υμνούσε τον Ψωμιάδη και τον Παπαγεωργόπουλο...

Βίντεο...

Παρότι έκπτωτος και τελεσίδικα καταδικασμένος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατάφερε να πάρει θέση στην εξέδρα των επισήμων, στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, προκαλώντας την...
αντίδραση μόνο του Γιάννη Μπουτάρη.

«Αυτή την επιμονή να χώνεται παντού δεν την καταλαβαίνω. Είναι ντροπή και μόνο που παρίσταται. Αν δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος, θα πρέπει οι τελετάρχες να του πουν "δεν έχει θέση για 'σένα". Έχει τόσες κατηγορίες σε βάρος του που δεν μπορεί να παριστάνει το δημόσιο πρόσωπο», σχολίασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, για να λάβει εκλογικές «απειλές» από τον έκπτωτο Περιφερειάρχη.

lifo.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Επειδή στη χώρα αυτή κάποιοι προσπαθούν μας πείσουν ότι η διαφθορά χτύπησε μόνο την πόρτα του ΠΑΣΟΚ και του Άκη Τσοχατζόπουλου, ας θυμηθούμε συλλεκτικές στιγμές του Αντώνη Σαμαρά.

15 Απριλίου 2011: Η Νέα Δημοκρατία αγαπά έναν άνθρωπο που εκπίπτει του αξιώματος του λόγω διαφθοράς και ταυτόχρονα κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για "κουκούλωμα" και ζητά τον έλεγχο όλων των πόθεν έσχες από το 1974 και μετά. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα σοβαρό κόμμα.


ΔΕΘ 2011



ΔΕΘ 2010



Αναρωτιέμαι γιατί ο κ. Τζιτζικώστας (ή ο κ. Καμμένος) δεν φοβάται μήπως μπερδευτεί κάποιος περιφερειάρχης στην επόμενη παρέλαση και αποκλείσει τη Νέα Δημοκρατία από την εξέδρα των επισήμων ως «εγκληματική οργάνωση».

Τώρα που έχουν υιοθετήσει πλήρως τα εργαλεία πολιτικής προπαγάνδας της Χρυσής Αυγής, ας προσέξουν μην πέσουν μέσα στο λάκκο που σκάβουν.

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: