20.10.13

Τσιπρας: «Να τελειώνουμε με τα μνημόνια και τους θαυμαστές τους»...



«Βλέπουμε τους σωτήρες αυτής της χώρας και τα ποικιλώνυμα συμφέροντα που τους στηρίζουν να αγνοούν το περί δικαίου αίσθημα του λαού και να προσπαθούν...
να σώσουν την ετοιμόρροπη κυβερνητική πλειοψηφία», επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.



«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος σ’ αυτή τη χώρα ανεξάρτητα από τα πολιτικά του πιστεύω που να καταπίνει αμάσητα την προπαγάνδα των ‘δήθεν’ αυτής της κυβέρνησης», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.



«Η μόνη επιλογή είναι να τελειώνουμε με τα μνημόνια και τους θαυμαστές των μνημονίων προτού αυτοί τελειώσουν με τη χώρα», συμπλήρωσε.



Ο κ. Τσίπρας σχολίασε το ζήτημα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή λέγοντας ότι βγαίνουν σημαντικά συμπεράσματα για το πώς γίνονται οι ιδιωτικοποιήσεις, για το πώς ο νόμος περί ευθύνης υπουργών παραμένει σε ισχύ και επιτρέπει τη συγκάλυψη των πολιτικών σκανδάλων και για το πώς η μίζα και η διαπλοκή ήταν ο κανόνας τα τελευταία χρόνια.



Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι για χρόνια οι άνθρωποι που έκαναν τα στραβά μάτια στους ναζί της Χρυσής Αυγής, τώρα παριστάνουν τους τιμωρούς της

Δεν υπάρχουν σχόλια: