14.10.13

Τεχνητά ζητήματα ήσσονος σημασίας...



O Δρίτσας για την κόντρα Αβραμόπουλου-Βενιζέλου, για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου...
Με αφορμή την κόντρα Αβραμόπουλου-Βενιζέλου για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, μίλησε στον...
"Real Fm" και τόνισε πως
«είναι ήσσονος σημασίας ζήτημα το αν θα παρελάσουν τα άρματα μάχης και μεγεθύνεται εντέχνως χωρίς σοβαρότητα».

«Όταν το ΠΑΣΟΚ αποφασίζει να βρει τέτοιου είδους ευκαιρίες για να αναδείξει μια αντιπολιτευτική στάση προς την κυβέρνηση, καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν μπορούνε να σοβαρευόμαστε και να ασχολούμαστε με όλα αυτά τα ζητήματα που με τεχνητό τρόπο δημιουργούνται», σχολίασε αρχικά ο κ. Δρίτσας, απαντώντας στην ερώτηση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δ. Αβραμόπουλο και τον Ε. Βενιζέλο για το αν θα παρελάσουν ή όχι, τα άρματα μάχης την 28η Οκτωβρίου», ειπε και συνέχισε:

«Αυτές οι δεσμεύσεις που έχουν μεταβάλει τη χώρα μας σε μια κοινωνία χρέους, έγιναν στο πλαίσιο μιας αγαστής συνεργασίας με τους ισχυρούς κύκλους της Ερωπαϊκής Ένωσης. Αυτή η ισχυρή συμμαχία θέλει πολύ σημαντικές προϋποθέσεις για να ανατραπεί. Είναι αναγκαία όμως η ανατροπή της γιατί τα αδιέξοδα που παράγει είναι προφανή».

«Η εκπροσώπηση της Ελληνικής κοινωνίας, δεν θα μπει ως η Ελλάδα απέναντι στην Ευρώπη. Θα μπει ως μια διαδικασία ενεργοποίησης όλων εκείνων των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, πολιτικών και κοινωνικών, που αντιμετωπίζουν την πολιτική της λιτότητας και την πολιτική της ύφεσης, ως επιλογή μιας ολιγαρχίας Ευρωπαϊκής ή και Διεθνούς», πρόσθεσε επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: