4.10.13

Εφ.Συν: …Τριάντα χρόνια ναζιστής...

Όταν όμως έρχονται οι χειροπέδες,έρχονται και οι "ανακρίβειες"...



Απόσπασμα από συνέντευξη της Ελένης Ζαρούλια

«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη ...
συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. Μας ένωσε η αγάπη για την πατρίδα μας και τα σύμβολα. Αμέσως διαπίστωσα ότι είναι αδάμαντας, είναι βράχος. Τις ίδιες απόψεις που είχε πριν από 30 χρόνια τις έχει και σήμερα!»

Σχόλιο: Συ είπας!

Απόσπασμα από άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου 1987 (Χρυσή Αυγή τ. 26)

« …Συμπληρώθηκαν 42 χρόνια από τότε που ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του τέλος στη γήινη παρουσία του […] Εχουμε χρέος να τιμήσουμε τη μνήμη Εκείνου, έχουμε ανάγκη να ζωτική να τιμούμε τους ήρωες της Ιδέας μας […] Δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε αρεστοί, ούτε και μας ενδιαφέρει να είμαστε αποδεκτοί ανάμεσα σε αυτόν τον αποχαυνωμένο λαό. Είμαστε οι πιστοί στρατιώτες της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας και τίποτε άλλο[…]HEIL HITLER!»

Απόσπασμα από την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου στον ανακριτή, όπως μεταδόθηκε χθες από τον εκφωνητή του STAR: «Δεν είμαι ναζιστής, δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής, είμαι Ελληνας Εθνικιστής»

Σχόλιο: Προς το παρόν απλώς είναι ο υπό δικαστική διερεύνηση αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης είτε με ναζιστικό είτε με εθνικιστικό προσανατολισμό που εξάλλου δεν απέχουν και πολύ μεταξύ τους...

Κ.Μ.
Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: