27.10.13

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση»...

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση»
 Αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αμέσως μετά τα εγκαίνια της Έκθεσης Κειμηλίων με τίτλο «Το ΄40 έτσι πολεμήσαμε»  στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

«Τα...
μηνύματα είναι εξαιρετικά σύγχρονα, αυτά που με κάνουν να είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση, γιατί έτσι στο μυαλό μου τοποθετώ τη μάχη που δίνει ο ελληνικός λαός με τις δύσκολες μάχες που έδωσε στο παρελθόν και ήταν νικηφόρες», δήλωσε ο κ. Παπούλιας και για την ίδια την Έκθεση είπε: «Πέρα από το συγκίνηση είναι μια θύμηση σε ένα ιστορικό γεγονός που ξεπερνάει τον άνθρωπο. Όταν μιλάμε για ηρωισμό φαίνεται ότι αυτή εδώ η Έκθεση αναδεικνύει ακριβώς εκείνες τις μέρες».

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου απένειμε στον κ. Παπούλια το Χρυσό Αριστείο Ανδρείας και σημείωσε ότι όπως το 1940 ο ελληνικός λαός είπε το μεγάλο "ΟΧΙ" έτσι και σήμερα «λέει ένα βροντερό "όχι" στο νεοναζισμό, τους νέους κήρυκες του μίσους και της διχόνοιας, τους νοσταλγούς του σκοταδισμού», αναφερόμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, χωρίς να την κατονομάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: