7.10.13

Με κλεμμένα πλάνα της εκπομπής του Θεοδωράκη...

Πρωταγωνιστές 8-10-2013 
... «έντυσαν» το βίντεο της μητέρας του Φύσσα στον ALPHA...

enimerosi24.gr

Στα όρια της δημοσιογραφικής αλητείας κινήθηκαν οι επιτελείς του ALPHA στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Και αυτό διότι...
μπορεί να είναι θεμιτό να επιχειρεί κανείς το «σπάσιμο» της δημοσιογραφικής επιτυχίας μιας άλλης εκπομπής, είναι όμως αθέμιτο να την κλέβεις για να στηρίξεις την δική σου προχειρο-δουλειά!

Τι συνέβη; Στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, φιλοξενήθηκε τηλεφωνική συνέντευξη της μητέρας του Παύλου Φύσσα, διάρκειας ελάχιστων λεπτών. Οι φωστήρες όμως του καναλιού ή ενδεχομένως και η δημοσιογράφος, Ρένα Κουβελιώτη που υπογράφει την «επιτυχία», θεώρησε σκόπιμο προκειμένου να «ντύσει» το βίντεο της, να κλέψει απροκάλυπτα εικόνα από το τρέιλερ της αυριανής εκπομπής «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στο MEGA! Ως γνωστόν ο δημοσιογράφος στην αυριανή του εκπομπή φιλοξενεί εκτενή συνέντευξη – μπροστά στην κάμερα – της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, αλλά και των φίλων του! Οι βιαστικοί όμως επιτελείς του ALPHA στην πρεμούρα τους να κερδίσουν την πρωτιά δεν σεβάστηκαν την δουλειά του συναδέλφου τους και έκριναν σκόπιμο να «κόψουν» πλάνα από το τρέιλερ των «Πρωταγωνιστών»… Ελπίζουμε, τουλάχιστον μέσα στη βιασύνη και την προχειρότητα με την οποία δουλεύουν τα βίντεό τους να σεβάστηκαν την μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: