23.10.13

"Σήμερα η Μαρία είναι ευτυχισμένη"...

Γιαννόπουλος: Στο πλευρό της είναι διαρκώς ψυχολόγοι και ειδικοί επιστήμονες...

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης για τη μικρή Μαρία, τα στόματα της τοπικής κοινωνίας έχουν… ανοίξει. Καθημερινά έρχονται...
στο φως μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν αλλά δεν… μιλούσαν.

Η μικρή με τα ξανθά μαλλιά πλέον, όπως λέει στο newsbeast.gr, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» περνά τις μέρες της νέας της ζωής μαζί με τους ειδικούς οι οποίοι τη φροντίζουν.

Βρίσκεται πάντοτε υπό την παρακολούθηση των ειδικών επιστημόνων. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί είναι διαρκώς στο πλευρό της, προσθέτει ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος όμως σημειώνει ότι η μικρή Μαρία δεν έχει ζητήσει κανέναν.

Το μικρό κορίτσι φαίνεται, όπως σημειώνει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» να καταλαβαίνει ελληνικά αλλά μιλάει τη γλώσσα των Ρομ, των αθίγγανων. "Προσπαθεί να επικοινωνεί με τους ανθρώπους μας. Λέει και κάποιες ελληνικές κουβέντες η μικρή" εξηγεί ο πρόεδρος.

Αυτό που είναι σημαντικό όμως, όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Οργάνωσης, είναι να εντοπιστεί η οικογένεια του κοριτσιού.

Το πρώτο διάστημα, όπως εξηγεί ο κ. Γιαννόπουλος, η μικρή είχε τρομοκρατηθεί λίγο αλλά πλέον είναι μια χαρά. "Είναι ευτυχισμένη η μικρή", λέει και προσθέτει: "Παίζει με τα παιχνίδια της και ασχολείται με τους ανθρώπους που τη φροντίζουν".

Πάντως, το τηλεφωνικό κέντρο του «Χαμόγελου» έχει δεχθεί χιλιάδες κλήσεις από οικογένειες που ενδιαφέρονται για τη Μαρία αλλά και από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν στις έρευνες, όπως σημειώνει ο κ. Γιαννόπουλος. «Αλλά», εξηγεί "το ζητούμενο είναι να βρεθεί η οικογένειά της"...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: