18.10.13

"Μαζί σας μια ζωή μέσα στην παράνοια"...





Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή άνοιξε το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά το οποίο και ο ίδιος μοιάζει να...
θεωρεί σκανδαλώδες, γι' αυτό και πρόκειται να προτείνει εξεταστική επιτροπή.

Ο Υπ.Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος του απάντησε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει τίποτα να φοβάται κι ότι άλλοι ήταν εκείνοι που στο παρελθόν κινήθηκαν «υποβρυχίως».

Κάπου εκεί, ήρθε η έκρηξη Βενιζέλου ο οποίος τα έβαλε με τον Αβραμόπουλο επειδή εκείνος απέφυγε να πει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα ναυπηγεία, λες και δεν είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ συγκρούονται χρόνια για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τα ΜΜΕ αποφάσισαν να αναδείξουν σε πρώτο θέμα το συγκεκριμένο περιστατικό, παρόλο που η χώρα αντιμετωπίζει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα. Μαντέψετε λοιπόν που κατέληξαν τα ΜΜΕ: στο ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ ή μάλλον στο ότι όλα γίνονται για τα μάτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Για παράδειγμα, τα ΝΕΑ σήμερα γράφουν στο πρωτοσέλιδο τους «που το πάει ο Αβραμόπουλος» προσθέτοντας «φλερτ με τον Τσίπρα». Αν διαβάσετε στις μέσα σελίδες, ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι «ο υπουργός είχε κλίση προς τον ΣΥΡΙΖΑ» αλλά αν διαβάσετε το σχετικό άρθρο θα δείτε ότι δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφορία κι ότι απλώς στην τελευταία παράγραφο αναφέρεται ότι «κάποιοι πιο ευφάνταστοι θεωρούν ότι ο Αβραμόπουλος έγειρε προς τον ΣΥΡΙΖΑ...».

Υπάρχει ένα ωραίο σύνθημα των φίλων του Παναθηναϊκού που λέει «μαζί σου μια ζωή μέσα στην παράνοια». Νομίζω ότι αν το διασκευάσουμε λιγάκι, βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο πολιτικό και το μιντιακό μας σύστημα!

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: